ανακοινωσεισ

Όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν ερευνητικά με τα αντικείμενα του MORSELAB, είτε για την εκπόνηση της διπλωματικής τους εργασίας (προπτυχιακοί φοιτητές) είτε για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής, ας επικοινωνήσουν με τους καθηγητές του Εργαστηρίου.


Το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί στη δημόσια παρουσίαση και υποστήριξη της διδακτορικής διατριβής του υποψήφιου διδάκτορα του Τμήματος κ. Κώστα Τασιά  με θέμα:

"Development and analysis of advanced Adaptive Statistical Process Control Charts for the Joint Monitoring of variables' Central Tendency and Dispersion"

Επιβλέπων: Γεώργιος Νενές, Επίκουρος Καθηγητής

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 15:30 στην Αίθουσα Συνελεύσεων (106, 1ος όροφος του κτηρίου του Τμήματος).


Συγχαρητήρια... Είμαστε όλοι απίστευτα υπερήφανοι για τους φοιτητές μας!!!


Αφιέρωμα του KOZANI.TV στην ομάδα tyφoon του ΤΜΜ του ΠΔΜ https://youtu.be/8KSxwt81SO4


Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, η Δρ. Μαρία Μπέσιου, καθηγήτρια στο Kühne Logistics University του Αμβούργου, παρουσίασε σε καθηγητές και φοιτητές του Τ.Μ.Μ. του Π.Δ.Μ. την έρευνά της. Στην ομιλία της, αναφέρθηκε στα τρέχοντα ερευνητικά της ενδιαφέροντα, που σχετίζονται με έναν ειδικό κλάδο της Διαχείρισης Εφοδιαστικών Αλυσίδων (Humanitarian Logistics), ενώ παράλληλα ενημέρωσε τους φοιτητές για τις προοπτικές και ευκαιρίες συνέχισης των σπουδών τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Kühne Logistics University.